Investicioni fondovi: Kako početi sa investiranjem?

Investicioni Fondovi - Kako početi sa investiranjem?

Ovde ćemo Vam detaljno objasniti proces investiranja uz CAPITAL: Investment. Molimo Vas da pre investiranja dobro pročitate sledeća uputstva i naravno, ukoliko imate nekih dodatnih pitanja, da nas kontaktirate kako bi sve bilo jasno.

Ovaj proces važi isključivo za likvidne pakete, za fiksne pakete postoji poseban ugovor koji morate potpisati, te je prethodni kontakt neophodan.

Početni korak

Tim CAPITAL: Investmenta uvek insistira na ličnom kontaktu i upoznavanju sa partnerima pre početka investiranja, zarad ostvarivanja što bolje saradnje i Vašeg zadovoljstva. Medjutim, ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite lično možete preskočiti ovaj korak.

Prvi korak

Za početak investiranja, moraćete da popunite pristupnicu i pošaljete nam je na mail pristup@capital-investment.rs

Uz popunjenu pristupnicu potrebno je da pošaljete još neka dokumenta.

Pristupnicu možete preuzeti OVDE.
Listu potrebnih dokumenata možete videti OVDE.

Drugi korak

Nakon obrade podataka, naš tim će Vam se javiti i poslati podatke gde i kako uplatiti Vaš početni kapital.

Treći korak

Kada evidentiramo uplatu, dobićete mail sa potvrdom i tog trenutka se Vaša investicija dodaje u paket za koji ste se odlučili.

Takodje, sve dok je Vaš kapital u paketu, izmedju 1. i 5. u mesecu dobijaćete mail sa performansama iz prethodnog meseca.

Četvrti korak

Četvrti korak je isplata. U svakom trenutku se možete odlučiti da podignete Vaš kapital iz paketa. Naravno, fleksibilnost je moguća, tako da možete da podignete samo jedan deo ili kompletan kapital.

Za isplatu potrebno je da popunite Zahtev za isplatu. Zahtev možete da popunite u našim kancelarijama ili isti poslati na mail isplata@capital-investment.rs.

Zahtev za isplatu možete preuzeti OVDE.

 

*Nakon uspešno primljenog zahteva, novac će biti na Vašem računu u roku od 5 radnih dana.

Želite da investirate svoj kapital uz CAPITAL: Investment?